Wat kunnen we

Faect is een bedrijf dat zich met veel enthousiasme inzet om haar klanten telkens een stapje verder wil brengen door systemen en processen te optimaliseren. Wij vinden dat een systeem niet alleen simpelweg moet werken, maar dat het ook waarde toe moet voegen.

Training is een belangrijk onderdeel van de diensten die wij aanbieden. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat uw automatisering goed is geregeld, maar borgen ook dat uw medewerkers met deze systemen kunnen werken. Wij zijn ervan overtuigd dat kennis van systemen uw medewerkers in staat stelt effectief in te spelen op veranderende omstandigheden binnen en buiten uw onderneming.
Faect heeft een scala aan Diensten om dit voor u mogelijk te maken. Ons dienstenpakket bestaat o.a. uit het detacheren van IT specialisten, het volledig begeleiden van implementatie trajecten, SQL performance adviezen en het uitvoeren van maatwerk op IT systemen. Natuurlijk hebben we ook een service desk voor vragen over of problemen met uw systeem.

Voor het optimaliseren van de systemen van onze klanten, maken we met regelmaat gebruik van producten uit de Microsoft Dynamics reeks. Mocht u willen weten willen welke producten dit precies zijn, klik dan hier voor meer informatie.

U kunt ons bereiken op - 035 75 10 110

Ik wil contact!