Training

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat kennisoverdracht en kennisontwikkeling van essentieel belang zijn, bieden wij ook trainingen aan! Kennis geeft uw medewerkers de mogelijkheden waarmee ingespeeld kan worden op de veranderende eisen die aan uw onderneming worden gesteld. Sinds eind 2012 bied Faect dan ook de mogelijkheid aan haar klanten om de medewerkers die kennis te geven om correct om te gaan met het systeem.

Dit geldt zeker ook voor uw IT-oplossing. U maakt keuzes die gericht zijn op de toekomst. U investeert in IT om de business needs te kunnen ondersteunen. Dit kan alleen succesvol gedaan worden als uw bedrijf bewust is van de processen en het gebruik van het systeem. Daar is training voor nodig en continue aandacht voor het juist gebruik.

Samengevat: Kennis maakt groei en ontwikkeling mogelijk!

Faect biedt een uitgebreide trainingsportfolio aan. Van standaard Microsoft Dynamics Product en Proces trainingen, tot trainingen die op uw bedrijfssituatie toegespitst zijn. Ook verzorgen wij trainingen in de verschillende Microsoft Add-on’s zoals Jet Reports en Zetadocs. Een overzicht van onze nieuwste trainingen treft u onderstaand.

Geïnteresseerd in onze aankomende trainingen? Voor verdere informatie over inhoud en eerstvolgende trainingsdagen verzoeken wij u het onderstaande contactformulier in te vullen en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Geïnteresseerd in
Dynamics NAV bootcampWhat's New NAV2015Maatwerktraining en overig aanbod.

Aanvullende opmerkingen