Ecommerce
Ecommerce wordt steeds belangrijker. Wanneer maakt u optimaal gebruik van uw
Ecommerce kansen? Faect is er van overtuigd dat het essentieel is dat uw e-commerce oplossing en uw ERP [Micorosoft Dynamics NAV] oplossing altijd beschikken over de juiste gegevens. Hier is veel winst te behalen. Een goede integratie tussen deze 2 is van essentieel belang.
Omdat ieder bedrijf een andere start positie heeft qua e-commerce hebben we een 2tal oplossingen opgenomen in onze portfolio. Enerzijds een standaard koppeling tussen uw Magento webshop en Microsoft Dynamics NAV.  Anderzijds DynamicWeb : een compleet e-commerce platform – ook volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV.

DynamicWeb : Eén platform dat (al) uw digitale behoeften dekt

logo-dynamicweb Eén oplossing dat (al) uw digitale behoeften dekt. We leven in een voortdurend veranderende, extreem competitieve wereld, waarin een  persoonlijke aanpak en een luisterend oor  essentieel zijn om klanten te kunnen winnen én  behouden. Een bedrijf dat dicht bij de klant staat en de kunst verstaat om met klanten te communiceren, creëert een optimale klantbeleving.  Een consistente boodschap kunnen overbrengen,  liefst via verschillende kanalen tegelijkertijd, is van essentieel belang, maar blijkt niet altijd eenvoudig.  IT-systemen zijn te beperkt of slagen er niet in de communicatiekanalen in de nieuwe digitale wereld  te ondersteunen.

Dynamicweb’s All-In-One platform brengt de digitale  wereld sameDynamicWeb plaatje1n in één krachtig platform en creëert daarmee een fantastische digitale klantervaring via  verschillende kanalen. Dynamicweb combineert alles
wat u nodig heeft om uw Web Content Management, Ecommerce en Marketing te sturen in slechts één platform. U kunt uw content gemakkelijk hergebruiken en personaliseren en daar doen uw klanten hun voordeel mee.

Magento koppeling
Veel bedrijven hebben al een webshop – heel vaak Magento. Om deze optimaal te laten
functioneren is het zaak dat de gegevens goed en regelmatig gesynchroniseerd worden.
Veel bedrijven hebben een maatwerk koppeling gebouwd. Inmiddels zijn er mooie standaard koppelingen beschikbaar. We voegen deze koppeling toe aan onze portfolio – om onze klanten zo goed te kunnen ondersteunen met de integratie met hun Magento oplossing.