Geïntegreerd werken

Een ERP systeem integreert verschillende bedrijfsprocessen in één overzichtelijk systeem. Het wordt ingezet om de productiviteit te verhogen en de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In een ERP systeem worden onder andere administratieve, financiële en logistieke processen binnen één systeem ondergebracht.

De oplossing die Faect haar klanten biedt is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Tijdens de implementatie beoordelen we samen met u of het standaard systeem voldoet in uw specifieke situatie en indien noodzakleijk passen wij het aan aan uw organisatie.

Een belangrijke reden dat organisaties voor een ERP systeem kiezen is de brede procesondersteuning. Faect is van mening dat een systeem niet alleen moet werken, maar ook waarde toe moet voegen!
In onze ogen is het niet voldoende dat u minder tijd verspilt aan het dubbel invoeren van gegevens. Dat is handig, maar belangrijker vinden wij dat u dóór de geïntegreerde functies uw processen verbetert. En in staat bent meer te doen met dezelfde middelen.

Faect is hét adres voor bedrijven waar ERP een noodzaak is.