Wie zijn wij

Faect is ontstaan uit Microsoft Dynamics NAV partner New-ERP. Een nieuwe, doelgerichte manier om ERP systemen te implementeren was de basisvisie waarmee we gestart zijn. Om meetbare resultaten te behalen, een duidelijke klantfocus te hanteren en kritisch te zijn in wat wel en wat niet te automatiseren. Het nieuwe systeem moet de investering immers waard zijn!

Door deze visie in de praktijk te brengen hebben we onze klantenkring gestaag zien groeien en zijn we in staat gebleken invulling te geven aan de steeds veranderende behoefte bij onze relaties. Met kwalitatieve producten gecombineerd met ervaren en gecertificeerde professionals leveren we oplossingen die werken en geld opleveren!
Met de uitbreiding van ons portfolio werd het tijd voor een naam die eer doet aan onze capaciteiten en per 1 januari 2012 dragen we daarom de naam Faect.
Het creatieve lettergebruik in onze naam danken we aan het stadje Vedbæk, in Denemarken. Navision, de voorloper van Dynamics NAV, is daar ontstaan.
Het trappetje in ons logo staat voor de groei die we bij elke klant trachten te realiseren of dat nu gaat over groei in omzet, efficiëntie en/of professionaliteit, Faect creëert met u de juiste oplossing!
Het fundament van onze oplossing is de kwalitatief hoogstaande producten van onze partners. In combinatie met onze dienstverlening realiseren we passende en goed functionerende systemen die doen wat is beloofd! Dat samenwerken met verschillende belanghebbenden daarbij een randvoorwaarde is begrijpen wij als geen ander. Naast de onderstaande drie partners werken wij geregeld samen met gespecialiseerde partijen om het beste resultaat voor onze klant te bereiken.Denk je dat jij een waardevolle toevoeging bent voor Faect? Klik dan hier om een overzicht te bekijken van de actuele vacatures. Geïnteresseerd in onze manier van werken? Stuur dan een mailtje naar info@faect.nl of bel ons op telefoonnummer 035-75 10 110.